KAIŠIADORIŲ R. VVG - RENGINYJE "TAI MES"

Lapkričio 28 dieną. Kaišiadorių rajono delegacija dalyvavo bendruomenių kultūrinėje šventėje „Tai mes“. Šventėje dalyvavo Paparčių, Kruonio, Beloniškių, Anglininkų, Vilūnų bendruomenių pirmininkai, atstovai. Kaišiadorių atstovų delegaciją lydėjo mero patarėja Vaida Babeckienė, Kultūros skyriaus specialistė Rita Janušaitytė. 
Drauge su bendruomenių atstovais dalyvavo rajono kultūros atstovai tai “Verpeta”, muzikos studijos “Tagretukas” atstovai, menininkai.
Renginio programa buvo suskirstyta į temines erdves:
* Aktualioji kultūra
* Pozicija
* Atviras pokalbis
* Proto mankšta
Kruonio ir Paparčių kaimų bendruomenė „Viltija dalyvavo – aktualiojoje kultūrinėje erdvėje su savo meno darbais, dirbiniais. Taip pat grožėjomės Antano Bernatonio tapyba ant langinių, bei dailininkės darbais.

Pozicijoje su moderatoriumi Aurimu Peredniu diskutavo Kostas Garnys (Kruonio bendruomenės pirmininkas), Giedrė Pavasarytė (Beloniškių bendruomenės atstovė), Kristina Švedaitė-Damašė (Anglininkų bendruomenės pirmininkė) ir Audronė Neniškienė („Viltijos“ bendruomenės pirmininkė).

Atvirame pokalbyje su Rimvydu Valatka ir Prof. Alfredu Bublausku susitiko Eugenijus Cikanavičius (Vilūnų bendruomenės pirmininkas) ir Rita Janušaitytė (Savivaldybės atstovė).

Proto mankštoje iš vakaro gerai pasitreniravę jėgas su visos Lietuvos bendruomenių atstovais išbandė Janina Augustinavičienė (Kaišiadorių r. VVG pirmininkė), Almantas Steckevičius (Kaišiadorių ambasadoriaus nugalėtojas) ir Vaida Babeckienė (mero patarėja). Po 4 turų, garbingai tapome 1 vietos nugalėtojais „Protų mankštoje“. Komanda buvo iš 5 dalyvių prie mūsų prisijungė draugiški Raseinių atstovai Aurimas ir Vaclovas. 
Šventėje buvo užfiksuotas Lietuvos rekordas „Masiškiausias liaudies dainų popuri dainavimas“ prie šio rekordo prisidėjome taip pat.

Renginio video http://www.ziniuradijas.lt/naujiena/2015/11/28/didziausia-bendruomeniu-svente-lietuvoje-tai-mes/51273

Renginio foto